T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Düzce Mevlana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

‘’Change with Covers ‘’ eTwinning Projesi

‘’Change with Covers ‘’ eTwinning Projesi

Yürütücülüğünü okulumuz öğretmenlerinden Sema Kocamanoğlu’nun KAPSAYICI EĞİTİM çerçevesinde yürütücülüğünü yaptığı ‘’Change with Covers’’ etwinning projesi devam ediyor.

        Projeye okulumuzdan üç öğrenci dahil edilmiştir. İçinde bir çok etkinliğin olduğu projede  online toplantılar, kahramanlarını kapaklardan yaptığımız ortak hikaye kitabı, kapaklardan kullanılabilir ürünler, oyuncaklar, kapaklardan sanatsal ürünler yapılmıştır. Kapaklardan öğrencilerin yaptığı ritim aletleri ile proje ortak şarkısı hazırlandı. Yapılan  etkinlikler çerçevesinde öğrencilerimiz değişik web.2.0 araçları kullanmayı öğrendiler. Böylelikle öğrencilerin dijital yetkinliklerine katkıda bulunuldu.

            Öğrencilerimiz ileri dönüşüm kapsamında değişik kapaklardan kukla, sanatsal tablo,kumbara, saksı, bardak altlığı vb yaparak takım çalışması oluşturdular.Yine öğrencilerimiz yabancı ortak öğrencilerle online ortamda İngilizce konuşarak dil yetkinlikleri arttı.

           

         Projemiz İtalya, Portekiz, Moldova, Yunanistan ve Türkiye ortaklığında yürütülmektedir.  Proje Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Çocuk Gelişimi Öğretmeni Sema Kocamanoğlu tarafından yürütülmektedir. Türkiye’den  Çiğli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmeni olan Rukiye Ölmez ve Romanya’dan Cristina Maxim ile bu projenin kurucu ortaklığını yapmaktadır. Projede yer alan diğer ortak okullar: Emre Özarslan/Sultanbeyli Ç.P.A.L, Kadriye Özorman /Kırklareli/Lüleburgaz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mtal, Eylem Güneş Erkol/ Ankara/ Gölbaşı Zübeyde Hanım Mtal, Emel Memiş/ Niğde/Bor Prof.Dr.Ali Yaramancı Çpal ,Songül Belat/Kırşehir/Fatma Muzaffer Mermer Mtal, Azize Yiğit/ Manisa/Yunusemre Borsa İstanbul Mtal, Ana Soares/ Agrupamento De Escolas De Anadia-Portugal, Stefania Binucci/ Liceo Nolfi Apolloni Fano-Italy, Teona Turmanidze/ Lepl Batumi Public School N14-Georga ,Isabella Mazzacchera/ Liceo Nolfi Apolloni Fano-Italy , Nina Tirsina/ Nicolae Iorga Chisinau Moldova, Helen Tsamitrou/5o Nipiagogio Verias-Greece.


30-05-202430-05-202430-05-202430-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2024 - Güncelleme: 30.05.2024 08:43 - Görüntülenme: 87
  Beğen | 1  kişi beğendi