DÜZCE / MERKEZ - Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"H.E.L.P-Healthy Eating and Lifestyle eTwinning Projemiz

Okulumuz Müdür Yardımcısı Suzan ÇİNER tarafından yürütülen "H.E.L.P-Healthy Eating and Lifestyle Program (Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Programı) adlı eTwinning projemiz sona erdi. Projemize Türkiye ile Romanya gibi ülkelerden öğretmen ve öğrenciler katılım sağlamıştır. Bu proje süresince sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite, spor konularında farkındalık kazandıracak yaratıcı çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca katılımcılar tarafından proje sonunda ''Sağlıklı Yaşam için Obeziteye karşı önlemler için Manifesto'' hazırlanarak gençlerin yaşadığı obeziteye dikkat çekilmiştir. Proje ile öğrencilerimiz kendi beslenmelerinin ve spor aktivitelerinin farkına varmış, sağlıklı yaşam becerileri kazanmış, farklı kültürlerle etkileşim sağlamış, Bilişim teknolojisi ve yabancı dil becerilerini geliştirmişlerdir.

Yayın: 22.04.2022 - Güncelleme: 22.04.2022 00:07 - Görüntülenme: 156